Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Προς τον Πρωτον Yπουργον: Τρυπες και holes...

Ειναι αληθεια οτι σας θαυμαζω για τις αθλητικες επιδοσεις που προσπαθειτε παντα να εχετε, ωστε να διατηρειστε σε φορμα, κατα το ρητο "νους υγιης εν σωματι υγιη".
Αλλα για να εχει ισχυ το ανω ρητο, πρεπει να τηρουνται και τα δυο σκελη: νους και σωμα.
Εαν εχωμε υγιη νου με κακογυμνασμενο ή αρρωστο σωμα, εχουμε ατελεια. Οπως επισης δεν αρκει το γυμνασμενο σωμα με ενα ελαττωματικο μυαλο. Ατελεια και εδω.
...........
Η Ιστορια αποδειχνει οτι προτιμοτερο ειναι βεβαια ο υγιης νους σε αρρωστο σωμα, παρα το αντιθετο.
Οπως π.χ. ο Ρουσβελτ, που έπαθε παραλυσία των κάτω άκρων από πολιομυελίτιδα, αλλά έδειξε χαλύβδινη θέληση και αγωνίστηκε υπεράνθρωπα κατά της αναπηρίας του, ομως ηταν προεδρος των Η.Π.Α.!
Ή ο διασημος αστροφυσικος Hawking που παρα την σοβαροτατη αρρωστια του nerve-muscular dystrophy (συγγενη με την την ALS- amyotrophic lateral sclerosis) στο εργο του general relativity (γενικη σχετικοτητα) ασχολειται με την ραδιενεργεια που εκπεμπεται απο τις black holes και που ονομαστηκε προς τιμην του Hawking radiation.
Εσεις, αντιθετα, εχετε προτεραιοτητα την εκγυμναση του σωματος σας, αλλα εχετε παραμελησει την εκγυμναση του νου σας, για τον οποιο και τυχατε της ψηφου μας.
Θα μου πειτε οτι και εσεις (...θελετε να...) ασχολειστε με τις τρυπες τις οικονομιας μας, αλλα, επιτρεψτε μου να σας πω οτι αυτες δεν ειναι οι τρυπες που ψαχνετε αλλα οι our ass holes, οπερ και επικινδυνο για την υστεροφημια σας!
Οθεν, καλυτερο αποτελεσμα θα ειχατε εαν εστιαζατε την γυμναστικην σας περισσοτερο στην ανω κεφαλην σας παρα στην κατω, γεγονος που προς το παρον επιφερει οικονομικην μαλακυνση (ή οικ. μαρασμον, επι το επιστημονικοτερον).
Μετα τιμης

Dr. Lou. La

Υ.Γ.: Θα επρεπε, για οικονομια του χρονου σας, να απευθυνω την παρουσα επιστολην στον, αντι του πρωτου, υπουργον, αλλα δεν γνωριζω εαν αυτος εχει την προτεραιοτητα μετα απο εσας η ο ετερος, ο υπουργος παρα τω πρωτω υπουργω, αν και οι δυο ειναι περιττοι -assholes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου