Κυριακή, 29 Απριλίου 2012

Μαθημα ΙστοριαςΚάποτε ο ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης Λεονίντ Μπρέζνιεφ επισκέπτεται τις ΗΠΑ.

Ο Πρόεδρος Ρόναλντ Ρήγκαν τον υποδέχεται και τον ξεναγεί στα επιτεύγματα της Δύσης.  Ένα από αυτά είναι και ένα υπερπολυτελές μπουρδέλο!!! Ο Μπρέζνιεφ είναι ενθουσιασμένος από την εξυπηρέτηση και τη φροντίδα και αποφασίζει να κάνει ένα και στη Σοβιετική Ένωση.
 Η επιχείρηση στήνεται, αλλά ....δεν πάει καλά.  Μετά από καιρό ο Μπρέζνιεφ τηλεφωνεί στον Ρήγκαν και του λέει πως η επιχείρηση είναι ... προβληματική. 

Ο Ρήγκαν τον ρωτάει τι έχει επενδύσει.  Ο Μπρέζνιεφ τον βεβαιώνει πως έχει εξοπλιστει με τα καλύτερα χαλιά από το Ουζμπεκιστάν, μάρμαρα από την Αρμενία και τα πιο σύγχρονα κρεβάτια από την Ουκρανία.

Ο Ρήγκαν τον ρωτάει τι πόρνες έβαλε και ο Μπρέζνιεφ του απαντά πως τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, που ανέλαβαν το project, τον βεβαιωσαν οτι εχουν βαλει  «τις καλύτερες, αφου όλες είναι σαράντα χρόνια μέλη του κόμματος.»!
 .................
Λιγο Ελλάδα μοιάζει ετουτη η συγκεκριμένη ιστορία!  Προσπαθεί να οδηγήσει στην ανάκαμψη την προβληματική της επιχείρηση, αναθέτοντας τη διάσωση στις πουτάνες που είναι σαράντα χρόνια μέλη του κόμματος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου